bye bye facebook

Nu har det hänt. Mitt namn går inte längre att hitta på fejjan (okej, det finns tråkigt nog fler med mitt namn, men inte den äkta varan så att säga!). Jag vet inte riktigt varför. Tröttnade tror jag. Varför kan inte folk bara höra av sig via telefon eller vanlig mail egentligen? Misstolka mig inte, jag ääälskar facebook. Jag är världens nörd. Men det känns nyttigt att se vad jag komer ta mig till utan det. Hur mycket av allt som händer kommer jag egentligen missa? Fortsättning följer....
Don Vito den fejslöse.

Till våra tre kära läsare

Nu har jag och Don Vito bloggat i ungefär en månad och läsarstatistiken visar på att läsarna har svårt att hitta hit.
Därför funderar vi på att byta PR-strategi från "passiv telepati-reklamutskickning" till följande:

1) Vi ber er tre läsare som vi har, att berätta om vår blogg för era vänner (hoppas ni har vänner)

2) Vi söker gratis-PR. Det kan man göra genom att hamna i tidningen för ex. slagsmål, knarkhärva, porrfilmsinspelnin med minderåriga, knulla en kändis, vika ut sig i en tidning etc. och nämna bloggens namn i tidningsintervjun.

3) skapa en fan-sida på fejsbook.

4) flyers

Eftersom jag och Don Vito är väldigt upptagna av oss och är oerhört viktiga, vill vi inte genomföra PR-strategi nr2. Dessutom vill vi vara bra förebilder inför våra fans.
Därför uppskattar vi om våra tre läsare kan hjälpa oss lite med PR

Tack på förhand
Pippi Långstrump


tänk om man var allvetande

Tänk vad hftigt det skulle vara. Om man visste när man skulle köpa en trisslott, var på gatan man skulle gå för att stöta på just den personen och vilka som i hemlighet är helt galet förälskade i en (för jag är ganska säker påa tt det är en hel del...). Fast å andra sidan skulle det ju inte finnas någon spänning i livet. Över huvud taget. Inenting skulle komma som en överraskning. Jag tror att jag skulle bli väldigt uttråkad och börja leka med andra människors liv. Och gör amig själv superrik. Man skulle förstås kunna använda sina superkrafter till att göra världen god och sånt också. Men är jag verkligen så god? Nej, snarare en riktig maffioso.
Don Vito

Paddor

En viss "skogsturken" (ja, vårt största fan antagligen egentligen) kommenterade nyligen följande: Det jobbigaste är så kallade "paddor". Alltså tjejer som bara ligger där och inte gör något alls. De ger inget och verkar inte heller vilja ha något. Fy faen!

Jag måste verkligen hålla med dig där, skogsturken. Det får mig liksom att undra, varför tog du av dig kläderna från allra första början om du egentligen inte riktigt ville ligga? Eller är det bara blyghet kanske? Varför varför VARFÖR finns det så många tjejer som inte vågar ta för sig i sängen?
Sen finns det ju också möjligheten att dessa tjejer är oskulder. Eller nyblivna o-oskulder. Eller är det kanske killarna som inte har kåtat upp dem tillräckligt? Kanske tillräckligt för att få av kläderna, men efter det gick det för fort?
Det här med sex kan man ju diskutera hur länge som helst, och det är alltid lika spännande!
Känns härligt att vara singel och fri som en fågel!
Er ödmjuke riddare, Don vito.

Bajs är Najs

Jag känner mig lite som en pajas ibland. 
Jag är alltid som den som kommer med någon omogen kommentar om sex eller bajs.
Och visst skrattar folk, men tänk om folk inte tar mig seriöst?
Fast jag är ju i och för sig inte seriös... Jag njuter av att folk skrattar åt mina genialiska och otroligt genomtänkta "under bältet"-skämt. Jag är ju så fruktanvärt rolig.
Och det är så jäklarns underbart att känna hur man får respons på det man säger med een kör av rungande skratt.

Men TÄNK om folk tröttnar på mina skämt?
Jag har nämligen hört historier om folk som kommit ur sin "kiss och bajs"-ålder. Och på såna människor funkar ju INTE mina skämt.
Såna människor fårstår inte mig
Och jag förstår inte människor som inte tycker att bajs är najs.
Men att vi inte förstår varandra ska ju inte förstöra för någon.

Därför lovar jag mig själv att ALLTID skratta och ge respons till mina underbara skämt.
Och den dagen då tystnad råder, ska mitt skratt plötsligt bryta vuxenstämningen och klingande höras ut i rummet.

Man ska inte hålla innen sina skratt...
//Pippi Långstrump

Erövringsrapport

Alex är nu erövrad. Inte lika bra som väntat måste jag säga. Folk som inte riktigt förstår detta med att ge OCH ta kan vara hemskt irriterande ibland, eller hur?

till alla kvinnor och era BRÖST <3

Bröst är så underbart!
Dom är fina och mjuka och sitter på vackra kvinnokroppar som man bara längtar efter att hålla om.
En annan bra sak med bröst är att händerna passar perfekt att hålla på dem.
Och händer måste ju vara både bekvämare och bättre än en BH...
Jag har känslan av att jag passar otroligt bra som en kvinnas BH:

"Pippi Långstrump-BH'n: BH'n som ÄLSKAR dina bröst"

Konsumenten behöver inte behöva betala särskillt mycket för att köpa Pippi Långstrump-BH'n.
För jag ställer upp nästan gratis!
INTE nog med det så är Pippi Långstrump-BH'n så bekväm att man (tro det eller ej) kan sova med den(!)
Och känner man mitt i natten för att ta av sig den, kan även BH'n användas till MASSOR (ja verkligen obegränsat) med andra saker...
Dessutom står världen inför ett stort miljöhot just nu, som inte löses av att folk överkonsumerar massa BH'ar.
Och därför är Pippi Långstrump-BH'n även ett miljövänligt alternativ.

Så Tänk på det nästa gång ni köper er en BH!
Att det finns både Billigare, bekvämare och miljövänligare alternativ ;D
Använd er av BRÖSTÄLSKARE!
Tack för mig
// Pippi Långstrump

Känd=ligg?

Jag har funderat på det här med om kändisar får mycket ligg-erbjudanden...
Jag tittade på följande klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=ngooQmx7_fs&feature=related

och lite 90-tal

http://www.youtube.com/watch?v=yxBcsOKY6ug

... Och jag kom fram till att: JA kändisar FÅR väldigt många ligg-erbjudanden!

// Pippi Långstrump

"manlig"?

Jag är sån jäääla trött på allt just nu. Var på fest igår och då snackade jag med en kille som hela tiden satt och skröt om sitt sexpack. Jag bryr mig inte om ifall han tycker om att träna eller ej, och han får gärna berätta om sitt sexpack, men det som irriterade mig var när han hävde ur sig:
"Vem vill se ut som en jävla spinkis liksom?"
Jag blev chockad över hans uttalande och ÄNNU mer chockad när jag märkte att han fick respons av de runtomkring.
"ja, klen som en fjolla"
Var det till exempel någon som sa. Och snart satt de flesta killarna i rummet och skröt om hur "manliga" de var.
Fråga mig inte vad träning och muskler har med manlighet att göra, men jag och min kompis som tycker sånt snack är ganska töntigt gick därifrån. Klart som fan man kan sitta och skämta om hur "manlig" man är, men de här killarna var 100% seriösa i sin manlighets-tävling. Lite skrattretande, samtidigt som jag blir så sur över att många av killarna i det rummet SÄKERLIGEN satt och skämdes över någon del av sig själv som inte anses vara så "manlig". Vem vet, någon kanske hellre läser en modetidning än sportsidorna (tyvärr har mode blivit något kvinnligt och sport något manligt)? Men ska den personen behöva skämmas över det då?

//Pippi Långstrump

Awkward moment

Just nu i denna stund har upplever jag alltsa ett sant dar awkward moment. For ca tva manader sedan traffade jag Kim. Idag traffades vi igen men jag var den som fick paminna om vart lilla mote. Nu har Kim hamnat vid datorn mittemot min egen. Jag tittade upp, snabb ogonkontakt, reagerade inte, tittade ner och fattade sedan vem det var. Ska jag saga "nej men heeeej!" eller lata bli? Om jag sager hej maste jag ju fortsatta konversationen och det kan bli sadar jobbigt. Jag kan alltid latsas om att jag inte markte nagot pga att vi nu mots i en annorlunda miljo... Oj vad svensk jag kanner mig. Orkar liksom inte fora en konversationen. Den har kanslan av att jag maste, att det bara ar patvingat. Jag vill ju helst av allt bara sitta har vid min dator alldeles for mig sjalv och inte prata med nagon alls. Om de inte pratar med mig pa facebook forstas, da ar det okej.  Suck, varfor ska det vara sa svart?

Don Vito

Don Vito checkar in!

For tillfallet befinner jag mig alltsa pa ett internetcafe pa andra sidan jorden. Jag kan beratta for er alla underbara fans att min nyar blev mycket lyckad. Detta till trots att jag inte hade nagon att utova den beromda nyarskyssen med. Istallet hade jag party pills, vodka cruisers och ett 10 dollars bubblande vin! Till det kan ni sen addera galna tyskar, strand, reaggeband, talt, allmant skont folk. Ja, min nyar var fullandad. Jag hade en potentiell nyarskyss, men tappade bort denna innan tolvslaget vilket jag inser nu antagligen bara var bra da denne redan har stalkat upp min facebook. (hur hur hur gick det till???? NOLL gemensamma vanner!?!?!) Sa jag drar da den svagt grundade slutsatsen att denna manniska antagligen ar en efterhangsen, kontrollerande och starkt benagen att vara valdsam i ett forhallande. Nu hade jag ju inte alls tankt inleda ett sarskilt seriost forhallande med denne. Snarare ett tva eller kanske tre timmar langt forhallande som mest gick ut pa fysisk kontakt. Men anda.

Annars har jag en mycket fin raggningsreplik till er alla vilt karlekssokande singlar dar ute. Den gar pa engelska da, sa kan tyvarr bara anvandas utomlands eller om ni forsoker forfora nagon genom att latsas vara engelsk.

Sahar gar den till:Syna personen uppifran och ner och tillbaka upp. "You'll do."

Jag har annu inte testat den, men kommer definitivt gora det!

RSS 2.0